Eerste grote slechterik voor 'The Batman - Part II' bevestigd

Eerste grote slechterik voor 'The Batman - Part II' bevestigd

Maar dit zal vast niet de enige aartsvijand zijn die we te zien krijgen...

DC Studios presenteerde tijdens de 'Comic Con' dat alles voortaan onder hun merk valt. Dus zowel het nieuwe Cinematic Universe als andere op zichzelf staande projecten zoals Joker en The Batman.

Eerder was al bekend dat het volgende hoofdstuk in die laatste franchise (voorlopige werktitel The Batman - Part II) volgend jaar met filmen begint en nu wordt onthuld dat Colin Farrell zijn rol als The Penguin herneemt.

Allemaal goed nieuws voor de fans
Maar voordat de sequel in de bioscoop draait, krijgen we eerst de kans om terug te keren naar de wereld van Matt Reeves dankzij de aankomende serie over The Penguin op HBO Max die zal leiden tot het vervolg.

Deze gaat verder waar The Batman was gebleven, aangezien Penguin de chaos van de onderwereld van Gotham City wil overnemen na de vorige gebeurtenissen. Iedereen weet inmiddels dat er een Batman is om mee om te gaan, maar dat weerhoudt The Penguin er natuurlijk niet van.

Had zo R-rated kunnen zijn
In een interview met 'HeyUGuys' gaf Farrell aan wat fans van de serie kunnen verwachten: "Heel veel geweld, verschrikkelijke duisternis en een keiharde machtsstrijd van één man om de top te willen bereiken".



NieuwsFilm

meest populair