Isa Hoes straalt als een 20-jarige: "gek maar geweldig"

Isa Hoes straalt als een 20-jarige: "gek maar geweldig"

De Nederlandse actrice en celeb valt op in opvallend zwart outfit tijdens première Jimmy.

Deze week gaat de film Jimmy in première. De Nederlandse horrorthriller van regisseur David-Jan Bronsgeest beleefde enkele dagen geleden zijn landelijke première, waarbij actrice en hoofdrolspeler Isa Hoes aanwezig was.

Jimmy, ook met rollen voor onder andere Rick Paul van Mulligen en Sonia Eijken, volgt een vriendinnengroep die teruggaat naar het geboortedorp van Dilara. Eenmaal daar denken ze dat de beruchte dorpsgek Jimmy wraak op de groep wil nemen. Een mysterieuze podcast lijkt de slachtoffers te voorspellen, waaronder Dilara zelf.

In het zwart
"Wat een avond...! Bedankt Perla Dinah van Munster voor de prachtige outfit, ik voelde me zo mooi. Top Revolve, rok Karl Lagerfeld, riem Vivienne Westwood. Clayton Leslie voor het gekke maar geweldige haar - eerst bang maar ik had het onder controle," schrijft Isa op Instagram.

En: "Rosalie Hendriks voor de perfecte make-up - je hebt het precies zo gedaan als in de film voor onze Edith. En last but not least bedankt David-Jan Bronsgeest en Tim Koomen voor het geven van deze rol in jullie film Jimmy."

Reacties
"Hallo sodeknetters mooie vrouw!!" is een van de reacties op de post met vijf foto's van Isa. Voor de rest zijn er vooral veel standaard emoticons te zien.


Wil je de post en foto's van Isa Hoes graag zien? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
Deze bloedmooie "Bondgirl" vraagt zich af: "waarom zo vaak het woord Goud in de titels?"
Ze heeft nog geen enkele acteerervaring, maar haar naam op Instagram doet vermoeden dat ze iets heeft met 's werelds bekendste geheim.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair