Deze bloedmooie "Bond-girl" vraagt zich af: "waarom zo vaak het woord Goud in de titels?"

Deze bloedmooie "Bond-girl" vraagt zich af: "waarom zo vaak het woord Goud in de titels?"

Zou het model Natalee 007 een kans maken op de rol in Bond 26, of later?

Ze heeft nog geen enkele acteerervaring, maar haar naam op Instagram doet vermoeden dat ze iets heeft met 's werelds bekendste geheim agent James Bond. Het Russische model Natasha noemt zich op Instagram namelijk Natalee 007.

Het lijkt er sterk op dat ze weinig met het iconische personage te maken heeft en ze zal waarschijnlijk nooit een Bondgirl worden, al zou ze er volgens velen prima voor door kunnen gaan.

Goud
In een van haar recente posts stelt ze wel een leuke vraag over de filmreeks. "Heb je je ooit afgevraagd waarom James Bond-films zo vaak het woord goud in hun titels hebben?" schrijft ze bij een van haar laatste posts met een reeks foto's waarop ze te zien met onder andere een gouden servies.

Ze geeft zelfs de titels: Goldfinger, The Man with the Golden Gun en GoldenEye. Overigens komt er in de titels van de James Bond-films een woord vaker voor: Die, namelijk in Live and Let Die, Tomorrow Never Dies, Die Another Day en No Time to Die.

Reacties
Er zijn uiteraard de nodige reacties, die nauwelijks op de vraag van Natalee 007 ingaan. Een iemand schrijft: "Goud heeft een stabiele waarde op internationale markten, het is net zo kostbaar als diamanten. Beste film en soundtrack, Golden Eye 1995." En iemand anders: "Als ik James Bond was, zou jij mijn Bond Girl zijn."


Wil je de post en foto's van Natalee 007 graag zien? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
De mooiste Bond-girl kiest de nieuwe 007 voor 'Bond 26'
Ana de Armas is niet meer weg te denken uit Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in films als Blade Runner 2049, Knives Out en speelde een Bond-girl in No Time to Die. Helaas lijkt zij niet terug te keren voor.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair