Is de blonde stoot Natalie 007 de nieuwe Bondgirl?

Is de blonde stoot Natalie 007 de nieuwe Bondgirl?

Natalie Lee alias Natalie 007 zou een gelijk weer alle voornemens overboord gooien.

Voor wie een beetje Instagram rondswipet komt waarschijnlijk wel eens de foto's van het model en DJ Natalie Lee tegen. Gekkigheid natuurlijk, maar solliciteert ze met haar Instagram/DJ-naam 'Natalie 007' op een rol in een James Bond-film?

Volgens meerdere websites zou het Russische model ook acteren, maar veel valt daarover niet terug te vinden op het interweb. De kans is dus bijzonder klein dat ze daadwerkelijk in een James Bond-film zou belanden.

Natalie 007
De blondine, die eigenlijk Natalya Krasavina heet, is bekend van modelklussen voor merken als Guess and Fashion Nova. Sinds 2019 is ze DJ en ze treedt wereldwijd op. Ze wordt ook wel de "sexiest DJ" van de wereld genoemd.

Op haar Instagram-account @natalee.007 verrast ze haar volgers regelmatig met nieuwe foto's, vaak bijzonder schaars gekleed. Ondertussen heeft ze meer dan zeven miljoen volgers.

Bond-girl?
Los van haar 'stage name' Natalie 007 heeft ze geen raakvlakken met de Bond-franchise, en de kans is klein dat de producenten zich op dit moment wagen aan een stereotype Bondgirl, want Natalie is wat betreft haar uiterlijk wel een typische 'blondje'.


Mocht Natalie 007 toch een rol pakken in Bond 26, dan lees je dat uiteraard direct op FilmTotaal. Oordeel op haar Instagram zelf of jij haar geschikt vindt voor de rol.



NieuwsFilm