3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Goede filmtips voor vanavond: deze drie moet je absoluut een keer gezien hebben.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Regie: George Miller | Cast: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, e.a. | Te zien op: HBO Max
De onverschrokken krijgsvrouw Furiosa is uit op wraak. In een woest woestijnlandschap jaagt ze al jaren op de krankzinnige rebellenleider Dementus. In haar kindertijd was hij degene die haar moeder vermoordde, waardoor ze zelf in de handen viel van zijn motorbende. Nu moet ze de zwaarste beproevingen doorstaan terwijl ze een manier zoekt om terug naar huis te keren.



Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023)
Regie: Jeff Rowe en Kyler Spears | Cast: Nicolas Cantu, Ayo Edebiri, Paul Rudd, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De gemuteerde schildpaddenbroertjes Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo houden zich al heel hun leven verscholen voor mensen in de riolen van New York City. Ze verlangen naar mee en hopen met heldendaden geaccepteerd te worden door de stad. Met behulp van aspirant-journalist April O'Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie en een leger mutanten.



The Adam Project (2022)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a. | Te zien op: Netflix
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.



NieuwsFilm

meest populair