Compleet nieuwe actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Compleet nieuwe actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Een wisselend ontvangst, maar ijzersterk bekeken: The Union knalt de Netflix Top 10 in.

In het begin leek de ontvangst van The Union prima te zijn, maar ondertussen is de Tomatometer tot onder het 'Fresh'-percentage gedoken. De film met Mark Wahlberg (Family Plan) en Halle Berry (The Call) staat wel direct op de eerste plek in de Netflix Top 10.

The Union is geregisseerd door Julian Farino en Netflix omschrijft zijn Original met woorden als "Explosief, Gelikt" en "Actiecomedy". Andere rollen worden gespeeld door Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alice Lee, Jackie Earle Haley en J. K. Simmons.

Matig ontvangen
De Tomatometer staat na 42 recensies op een matige 44 procent en de publieksscore zelfs op 26 procent. Het IMDb-cijfer is ook niet bijzonder sterk te noemen, met slechts een 5,7 na bijna vierduizend stemmen.

"Het probleem met The Union is dat noch de film, noch de personages veel persoonlijkheid hebben, tot het punt dat het niet eens duidelijk is wat ze voor elkaar voelen," schrijft Peter Debruge, recensent van Variety.

Nu op Netflix
Als je The Union een kans wilt geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een bouwvakker uit New Jersey wordt een spion in opleiding wanneer zijn vroegere vriendin hem rekruteert voor een geheime missie.

NieuwsFilm

meest populair