Eerste recensies 'The Union' van Netflix: kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Union' van Netflix: kijken of skippen?

Mark Wahlberg en Halle Berry in de nieuwe blockbusters van Netflix.

De nieuwe grote actiekomedie van Netflix is vandaag online verschenen en daarmee ook de eerste recensies. The Union met Mark Wahlberg (Family Plan) en Halle Berry (The Call) lijkt goed aan te slaan en staat en kan rekenen op een positieve beoordeling.

Op het moment van schrijven heeft Rotten Tomatoes tien recensies verzameld en deze zorgen ervoor dat de Tomatometer op een prima 70 procent staat, echter met en 4,9/10 als gemiddelde beoordeling.

Onschuldige tijdsverspilling
De nieuwste Netflix Original lijkt vooral een aardige, maar te vergeten dertien-in-een-dozijn actiefilm te zijn. "Er is niets dat The Union echt aanbeveelt, behalve het feit dat de film bestaat en dat je deze kunt kijken. Het is een onschuldige verspilling van tijd, omdat het een serieuze verspilling is van een goed idee," schrijft William Bibbiani van TheWrap.

De visie van Jordan Hoffman is een stuk korter: "Dom, maar aangenaam". En Tessa Smith van Mama's Geeky: "Een spionagethriller met een vrolijke en romantische inslag, waarin de sterren Mark Wahlberg en Halle Berry schitteren."

Nu te zien
Wil je The Union zelf beoordelen? Je kunt de actiekomedie van regisseur Julian Farino en met bijrollen van Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alice Lee, Jackie Earle Haley en J. K. Simmons nu op Netflix gaan kijken.


De synopsis: Een bouwvakker uit New Jersey wordt een spion in opleiding wanneer zijn vroegere vriendin hem rekruteert voor een geheime missie.

NieuwsFilm

meest populair