Slecht nieuws voor de 'Eternals'-fans: deel 2 lijkt er nooit te gaan komen

Slecht nieuws voor de 'Eternals'-fans: deel 2 lijkt er nooit te gaan komen

Acteur Kit Harington liet zich er kort maar krachtig over uit tijdens een recent interview.

Vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Eternals 2. Marvel-baas Kevin Feige had toen slecht nieuws door te zeggen dat de sequel voorlopig niet gemaakt zou worden. Nu lijkt het er helemaal niet meer van te komen.

Ondanks het feit dat er talloze grote sterren in Eternals te zien waren, zoals o.a. Angelina Jolie, Kit Harrington en Salma Hayek, werd de film geen succes. De box-office resultaten vielen tegen en zowel filmcritici als bioscoopgangers gaven de blockbuster geen al te beste beoordelingen.

Toch niet
Als gevolg hiervan was het lange tijd onduidelijk of deze groep superhelden zou terugkeren, maar het lijkt erop dat we dit nu definitief kunnen vergeten. Tijdens een recent interview met Harington, die in Eternals te zien is als Dane Whitman, liet de acteur weten dat alle plannen voor een sequel geschrapt zijn.

Zonde voor de fans, maar een echte verrassing is dit niet te noemen. De grote vraag is nu of superhelden als Sersi, Thena en Kingo wel nog in andere toekomstige projecten zullen opduiken of ook volledig aan de zijkant zullen worden gezet.

Toekomst
Het ziet er in ieder geval niet rooskleurig voor ze uit. Feige liet al eerder weten dat zij niet zullen terugkeren voor Avengers: Secret Wars, dus het lijkt erop dat andere superhelden voorrang zullen krijgen.




NieuwsFilm

meest populair