Slecht nieuws voor 'Eternals 2' fans: Kevin Feige's onthulling over vervolg laat twijfels achter

Slecht nieuws voor 'Eternals 2' fans: Kevin Feige's onthulling over vervolg laat twijfels achter

De grote Marvel-baas laat zich er kort maar krachtig over uit.

Op dit moment heeft iedereen het over Marvels nieuwste blockbuster, Deadpool & Wolverine, maar enkele jaren geleden was Eternals dé film waar iedereen over sprak. De vraag is nu, komt hier ooit nog eens een vervolg op?

Ondanks het feit dat er talloze grote sterren in Eternals te zien waren, zoals o.a. Angelina Jolie, Kit Harrington en Salma Hayek, werd de film geen succes. De box-office resultaten vielen tegen en zowel filmcritici als bioscoopgangers gaven de blockbuster geen al te beste beoordelingen.

Vervolg
Hoewel we op het einde van Eternals nog getrakteerd worden op een post-credit scène en deze een vervolg leek aan te kondigen, heeft Marvel deze nog niet 'het groene licht' gegeven. Het lijkt erop dat we deze hoop moeten opgeven.

Kevin Feige, de grote Marvel-baas, laat zich er tijdens een recent interview over uit: "We hebben op dit moment geen plannen voor 'Eternals 2'. Ik denk wel dat jullie in een recente trailer bepaalde dingen hebben gezien die lieten denken aan 'Eternals', maar een sequel staat nog niet in de steigers".

Referentie
Feige lijkt het hier te hebben over de recente Captain America: Brave New World-trailer, waarin het lijkt dat de Celestial Tiamut een bepaalde rol zal komen te spelen. Of dat klopt, daar komen we op 14 februari 2025 achter, wanneer Brave New World in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair