3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Killing of a Sacred Deer (2017)
Regie: Yorgos Lanthimos | Cast: Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, e.a. | Te zien op: CineMember
De gerenommeerde chirurg Steven Murphy is een kalme man met een ogenschijnlijk perfect leven. Hij is getrouwd met oogarts Anne en samen hebben ze twee kinderen. Vreemd is wel dat hij regelmatig afspreekt met de tiener Martin, die steeds verder het gezin van Steven lijkt binnen te dringen. Wat blijkt is dat Martin om een diep-persoonlijke reden nog een appeltje met Steven te schillen heeft.



Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.



The Menu (2022)
Regie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Disney+
Tyler is een echte foodie. Samen met zijn partner Margot heeft hij een etentje geboekt bij het exclusief restaurant van de beroemde chef Slowik, dat is gevestigd op een afgelegen eiland. Daar krijgen zij en de andere gasten een prijzig en overdadig menu voorgeschoteld. Tijdens de verschillende gangen wordt duidelijk dat Slowik opvallend veel weet over zijn gasten. En dan neemt het menu een heftige wending.



NieuwsFilm