6% Rotten Tomatoes-flop is nu ineens dé grote smaakmaker op Netflix in de VS

6% Rotten Tomatoes-flop is nu ineens dé grote smaakmaker op Netflix in de VS

De film staat wederom in de top 10 en krijgt deze maand zelfs 'de gouden plak'.

Het is altijd interessant om te kijken naar de top 10 films op Netflix wereldwijd. Meestal gaat het hier om nieuwe blockbusters, maar soms duikt ook nog wel eens een oudere film op in de modiale top 10's. Dat is nu weer eens het geval.

Dit jaar verschenen er al twee artikelen over The Emoji Movie. Ondanks het feit dat deze animatiefilm keihard flopte, is het elke keer weer een hit op de streaminggigant. Dit was bijvoorbeeld al het geval in februari en juli. Nu presteert de film nog beter in de Verenigde Staten.

Nummer 1
Wat blijkt, The Emoji Movie staat op dit moment op de eerste plek en verslaat hiermee andere blockbusters als Jack Reacher, Saving Bikini Bottom en Trolls Band Together. Dit is toch wel tamelijk opvallend te noemen, aangezien de film zowat overal met de grond gelijk gemaakt wordt.

Op IMDb scoort deze slechts een 3,4. Het Rotten Tomatoes-cijfer is met zijn 6% nog teleurstellender, al zijn 'de gewone bioscoopgangers' met 36% iets milder. Op FilmTotaal kreeg The Emoji Movie weer een 1/5 sterrenrecensie van recensent Arjan Welles.

Kijken
De synopsis volgens Netflix: In Textopolis, waar verwacht wordt dat emoji's slechts één emotie laten zien, vormen Gene's vele gezichtsuitdrukkingen een probleem. Zijn oplossing? 'Normaal' worden.



Uiteraard is The Emoji Movie vooral een kinderfilm en wie weet zijn zij positiever. Als jij (met je kinderen) de film een kans wil geven, dan vind je de film in Nederland nu op Amazon Prime Video en Pathé Thuis.

NieuwsFilm