Bloederige nieuwe Spider-Man Universe-film "zal mensen versteld doen staan"

Bloederige nieuwe Spider-Man Universe-film "zal mensen versteld doen staan"

De film met Aaron Taylor-Johnson, Ariana DeBose en Russell Crowe verschijnt eind dit jaar in de bioscoop.

Vorige week werd bekend dat Kraven the Hunter, de nieuwste film in het Spider-Man Universe van Sony, een R-rating zou krijgen voor "sterk bloederig geweld en taalgebruik."

De film wordt geregisseerd door J.C. Chandor (Triple Frontier). Die vertelt nu dat hij "enorm trots" is op het project en dat het "mensen versteld zal doen staan."

Spider-Man Universe
Kraven the Hunter is de zesde film in Sony's Spider-Man Universe (SSU), na de Venom-films, Morbius en Madame Web. Die films werden geen van allen goed ontvangen door de filmcritici.

Maar Chandor heeft er hoop in dat Kraven anders zal zijn. In mei werd al bekend dat de studio "erg enthousiast" is over de film, en daarom de release heeft verplaatst naar de Kerstperiode. Dan is er namelijk meer tijd voor mensen om de film vaker te bekijken.

Cast
Kraven wordt gespeeld door Aaron Taylor-Johnson. De rest van de cast bestaat uit Ariana DeBose, Russell Crowe, Fred Hechinger en meer. Voordat Kraven the Hunter in de bioscoop verschijnt, krijgen we eerst nog de volgende Venom-film te zien met Venom: The Last Dance.



NieuwsFilm

meest populair