Na Marvel Studios krijgt ook Sony's Spider-Man Universe een R-rated film

Na Marvel Studios krijgt ook Sony's Spider-Man Universe een R-rated film

Maar of het ook zo'n hit wordt als 'Deadpool & Wolverine' is nog maar de vraag...

Marvel heeft met Deadpool & Wolverine aangetoond dat een R-rated superheldenfilm onwijs goed kan scoren. Filmcritici en bioscoopgangers zeggen dan ook dat dit het MCU een gigantische boost heeft gegeven. Sony zal op hetzelfde hopen met Kraven the Hunter.

Sony is al enige tijd druk bezig met het Sony Spider-Man Universe, maar helaas werden niet alle films even goed onthaald. Zo waren voornamelijk de laatste twee films, Morbius en Madame Web, grote flops.

Alles of niets
Dit jaar verschijnen nog twee films uit Sony's Spider-Man Universe, namelijk de derde en laatste Venom-film, genaamd The Last Dance, maar ook Kraven the Hunter. Laatstgenoemde is ook een R-rated superheldenfilm.

Het gerucht dat al enige tijd de ronde doet is dat deze twee blockbusters zullen moeten slagen, anders zou Sony niet veel interesse hebben om het Spider-Man Universe door te zetten. Hoofdrolspeler Aaron Taylor Johnson liet zich al eerder uit over de druk die dit met zich meebrengt.

Verhaal
Johnson kruipt in de huid van de Russische immigrant Sergei Kravinoff, die voor dood werd achtergelaten door zijn eigen vader toen hij op jonge leeftijd werd aangevallen door een leeuw. Sinds die dag beschikt hij echter over superkrachten.



Hij is nu een beroemde jager, die met hulp van de dierenwereld zijn prooi weet te lokaliseren. Hij gaat voornamelijk achter grote criminelen aan, en komt zo weer lijnrecht tegenover zijn eigen vader te staan. De blockbuster zal eind dit jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair