James Cameron reageert op kritiek van Roland Emmerich: "Ja, ik ben overheersend"

James Cameron reageert op kritiek van Roland Emmerich: "Ja, ik ben overheersend"

Roland Emmerich's reboot van Fantastic Voyage lag stil door miscommunicatie met James Cameron.

Regisseur Roland Emmerich werkte aan een reboot van Fantastic Voyage. De film uit 1966 zou met hulp van James Cameron worden gemaakt.

Maar sinds dat besluit in 2007 ligt het filmproject praktisch stil. Roland vertelde onlangs dat dat door James Cameron kwam. De beroemde regisseur van Avatar, Titanic en Terminator zou overheersend zijn.

Nooit negatief gepraat
Hier vertelde James Cameron desgevraagd aan The Hollywood Reporter over de regisseur van Moonfall en Midway: "Ik heb nooit iets negatiefs gezegd over Roland. Maar ja, ik ben overheersend. Zeker weten. Wanneer ik bijdraag aan een project, mag ik een mening hebben."

James vervolgde met: "Eigenlijk herinner ik me niet dat ik met Roland gesproken heb over Fantastic. Wel de maanden die ik met andere regisseurs heb gesproken over het starten van dit project - en ik heb echt een goed geheugen."

Miscommunicatie vertraagt de boel
Het ziet ernaar uit dat er mis gaat met de communicatie. En dat zal de reden zijn dat het filmproject nog niet volledig opgepakt is door een regisseur. Maar als James Cameron schrijft aan een remake, is dat vast het wachten waard. In de YouTube-video van 20th Century zijn stukjes uit de filmklassieker te zien.



NieuwsFilm

meest populair