Deze acteur speelt wereldberoemde chefkok Anthony Bourdain in biopic van A24

Deze acteur speelt wereldberoemde chefkok Anthony Bourdain in biopic van A24

Een jonge acteur krijgt de rol van zijn leven in een veelbelovende film van Matt Johnson

Dominic Sessa, die eerder dit jaar doorbrak met zijn rol in The Holdovers, zal de rol van chef Anthony Bourdain spelen in de biopic Tony van Star Thrower Entertainment.

Matt Johnson (Blackberry) regisseert de film, Tim en Trevor White produceren, en A24 zal de film naar verluidt distribueren.

Oscarkanshebber?
Dat laatste komt niet onverwacht; A24 en Star Thrower werkten recent ook samen aan de nog te verschijnen film Eternity.

Star Thrower is tevens de productiemaatschappij achter de door Will Smith aangevoerde biopic King Richard, die behoorlijk wat filmprijzen binnensleepte.

Harde werker
Bourdain werkte zich in de jaren '80 en '90 omhoog in verschillende restaurants in Manhattan, maar werd wereldberoemd door zijn bestseller Kitchen Confidential, waarin de nare kant van de restaurantwereld wordt blootgelegd.



Daarop volgend presenteerde Bourdain een hele reeks tv-programma's, waarvan de beroemdste de Travel Channel-serie Anthony Bourdain: No Reservations is. Deze serie omvatte acht seizoenen.

Tragisch einde
Later stapte Bourdain over naar CNN voor de serie Anthony Bourdain: Parts Unknown. Tijdens de opnames van deze serie overleed hij in 2018 door zelfmoord.



Het is nog onduidelijk wanneer we Tony kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair