Robert Downey Jr. keert ook terug als Iron Man, maar anders dan je denkt

Robert Downey Jr. keert ook terug als Iron Man, maar anders dan je denkt

De geliefde acteur kruipt nu in de huid van een superschurk, maar zal nog even te horen zijn als de superheld.

Enkele weken geleden kwam de filmwereld op zijn kop te staan, toen bekend werd gemaakt dat Robert Downey Jr. terugkeert bij het MCU, maar dan wel als Doctor Doom. Toch zal hij ook nog op een bepaalde manier in de huid kruipen van Iron Man.

Jarenlang was Downey Jr. hét gezicht van Marvel. Met Avengers: Endgame werd er echter een punt gezet achter zijn verhaal als Iron Man. Vanwege het multiversum lijkt het er echter op dat we een andere variant van Tony Stark krijgen te zien, die juist uitgegroeid is tot een grote schurk.

Iron Man
Hoewel heel wat fans het geweldig vinden dat de met een Oscar bekroonde acteur terugkeert, zijn er ook mensen die zich afvragen of dit goed zal uitpakken. Sommige filmfanaten hadden Downey Jr. liever zien terugkeren als de geliefde superheld, maar daar lijkt het niet meer van te komen.

Toch krijgt de acteur nog wel iets te doen als Iron Man. De 59-jarige acteur zal namelijk toch nog even 'terugkeren' als de Tony Stark/Iron Man die we allemaal lief hebben voor nieuwe Disneyland attracties.

Wat te verwachten
De acteur zal zijn stem verlenen voor de attractie Stark Flight Lab. Het gaat hier om een soort van achtbaan, die je door een van de grote Stark fabrieken neemt. Hier komen ook verschillende Iron Man pakken in voor.



De tweede attractie is Avengers Campus, waarin Iron Man deel uitmaakt van het Avengers Infinity Defense. Deze attractie neemt je ook mee naar andere bekende Marvel-locaties, zoals Asgard en Wakanda.

NieuwsFilm

meest populair