Disney maakt 'Monster Jam' met The Rock over enorm grote monstertrucks

Disney maakt 'Monster Jam' met The Rock over enorm grote monstertrucks

Het is de nieuwste samenwerking tussen de studio en de acteur na 'Vaiana' en 'Jungle Cruise'.

Tijdens hun D23-evenement in Amerika heeft Disney dit weekend Monster Jam aangekondigd, een compleet nieuwe film over monsterstrucks. En niemand minder dan Dwayne Johnson speelt de hoofdrol.

Johnson beschrijft de film zelf als een verhaal "vanuit het gezichtspunt van deze ongelooflijke iconische monstertrucks en hun excentrieke en gekke chauffeurs." Verder is er weinig over de film bekend.

Samenwerking
Johnson, ook wel bekend als The Rock, heeft een sterke samenwerking met Disney. Zo maakten ze samen al eerder de film Jungle Cruise, en was de acteur ook te horen als de stem van Maui in Vaiana (in het Engels bekend als Moana).

Op die laatste film komt nu een vervolg, waarvan een nieuwe trailer onlangs is verschenen. The Rock werkt momenteel ook aan een live-actionversie van de eerste film.

Monster Jam
Over Monster Jam zei Johnson nog het volgende: "Ik ben een pick-up truck man. Dat is het enige waar ik in rijd. Ik heb mijn pick-up truck hierheen gereden. [Ik] hou van motorsport, van monster trucks. (...) Monster Jam wordt een fantastische rit."



NieuwsFilm

meest populair