Spektakel in avontuurlijke trailer voor 'Moana 2' alias 'Vaiana 2'

Spektakel in avontuurlijke trailer voor 'Moana 2' alias 'Vaiana 2'

Als het net zo'n succes wordt als het origineel heeft Disney weer goud in handen.

Eerder vandaag kwam er nog een trailer langs van een veelbelovende animatiefilm, namelijk de live-action Disney-film Mufasa: The Lion King. Een animatiefilm waar waarschijnlijk nog meer cinefielen naar uitkijken is Moana 2. Ook hier deelt Disney de nieuwste trailer van!

Afgelopen mei deelde 'Het Huis van de Muis' de eerste officiële beelden en deze werden uitstekend onthaald. Niet alleen werd de trailer goed onthaald, deze werd in 24 uur maar liefst 178 miljoen keer bekeken.

Meer
Het is dus wel duidelijk te merken dat miljoenen filmfananten uitkijken naar het vervolg. Het origineel was ook een grote hit voor Disney. Moana bracht maar liefst bijna 690 miljoen dollar op tegenover een budget van ongeveer 160 miljoen dollar. Ook deze werd uitstekend onthaald.

Begrijpelijk dus, dat een vervolg niet lang op zich laat wachten. De verwachtingen zijn dan ook weer hoog. Niet alleen keren natuurlijk Moana en Maui terug, ook het geliefde kippetje uit het origineel is weer van de partij evenals het schattige biggetje Pua.

Nog even wachten
Gelukkig duurt het niet meer lang voordat de film te zien zal zijn. Moana 2, die in sommige landen Vaiana 2 genoemd zal worden (maar waarom eigenlijk?) zal eind november in de Nederlandse bioscopenzalen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande beelden.



NieuwsFilm