Oogverblindende trailer voor 'Mufasa: The Lion King'

Oogverblindende trailer voor 'Mufasa: The Lion King'

Op 18 december zal de nieuwste live-action film van Disney in Nederland te zien zijn.

De laatste jaren maakt Disney maar wat graag live action remakes van hun klassieke sprookjes. Denk bijvoorbeeld maar aan Beauty and the Beast en Aladdin. Ondanks het feit dat we The Lion King ook al voorbij hebben zien komen, is nu de spin-off Mufasa: The Lion King aan de beurt.

'Het Huis van de Muis' kende met The Lion King een groot succes. Deze live-action versie mag dan wel niet overal geweldige cijfers scoren, aan de wereldwijde box-office bracht deze maar liefst meer dan 1,6 miljard dollar op.

Prequel
Het is dan ook niet zo vreemd dat Disney al snel interesse toonde in een spin-off. Uiteindelijk besloten om Mufasa, de vader van Simba, zijn eigen film te geven. Deze werd gemaakt door niemand minder dan Barry Jenkins, o.a. bekend van de Oscar bekroonde Moonlight.

Mocht je nog niet weten waar deze film over gaat: in Mufasa heeft Rafiki het over de legende van Mufasa, maar ook over de leeuwenwelp Kiara, de dochter van Simba en Nala. Timon en Pumbaa zullen eveneens weer van de partij zijn met hun kenmerkende grappen.

Nieuwe trailer
Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe trailer. Ondanks het feit dat niet iedereen op de prequel zit te wachten er ook kritiek is, zoals dat al eerder het geval was, kan niet ontkend worden dat de onderstaande beelden er heel mooi uitzien. Oordeel hieronder zelf maar!



NieuwsFilm

meest populair