3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Village (2004)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Bryce Dallas Howard, Joaquin Phoenix, Adrien Brody, e.a. | Te zien op: Disney+
In een afgezonderde, hechte gemeenschap leeft men onder de angst van mysterieuze monsters die in de bossen rondspoken. De nieuwsgierige Lucius Hunt is van plan de dorpsgrens over te steken en het onbekende te trotseren. Het lijkt erop dat hij met deze daad de toekomst van het dorp voor altijd zal veranderen.



Midsommar (2019)
Regie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Te zien op: Viaplay / Videoland
Dani en haar vriend Christian vertrekken samen met hun medestudenten naar een afgelegen Zweeds dorpje om daar een bijzonder midzomerritueel bij te wonen. Achter de vriendelijke, maar zweverige gemeenschap die men daar ontmoet, blijkt een duister geheim te schuilen. Al snel is er geen weg meer terug.



Nightmare Alley (2021)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a. | Te zien op: Disney+
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun doel is een rijke zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.



NieuwsFilm

meest populair