Bekritiseerde Jack Black over grote terugslag: "Dit heeft tijd nodig"

Bekritiseerde Jack Black over grote terugslag: "Dit heeft tijd nodig"

De acteur denkt dat zijn muziekgroep wel kan terugkeren maar het zal nog wel even duren.

Vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de muziekgroep Tenacious D van acteur Jack Black. Tijdens een recent concert werd er een zeer onsmakelijke grap gemaakt over de moordaanslag op Donald Trump. De vraag is nu, keert de band nog eens terug?

Tenacious D bestaat uit Black en Kyle Gass. Tijdens een recent concert van de muziekgroep vierde Gass zijn verjaardag. Om dit te vieren verraste Black zijn vriend met een grote taart en een wens, die het volgende wenste: "Don't miss Trump next time".

Kritiek
Deze opmerking leidde tot een stortvloed van kritiek. Ondanks de populariteit van Tenacious D vonden veel mensen dat Black en Gass te ver gingen. De mannen besloten dan ook hun wereldtournee te annuleren. Nu laat Black zich er opnieuw over uit.

Zo begint de Jumanji-acteur: "Wij hebben even een pauze nodig. Daar is niks mis mee. Iedereen heeft wel eens even een pauze nodig. Ik ben nog steeds bevriend met Kyle, dat is niet veranderd".

Terugkeer
Black, die nu hard bezig is met zijn nieuwste film Borderlands in het zonnetje te zetten, vervolgt: "We moeten hier eerst wat tijd overheen laten gaan. Wij keren terug wanneer we denken dat het juiste moment aangebroken is".




NieuwsFilm

meest populair