Gerucht: geen Robert Downey Jr. meer als 'Iron Man', dus nu dan toch Tom Cruise?

Gerucht: geen Robert Downey Jr. meer als 'Iron Man', dus nu dan toch Tom Cruise?

Naar verluidt gaat Marvel het nog een keer proberen om de 'Mission Impossible'-ster te strikken.

Eind vorige maand stond heel Hollywood zowat op zijn kop, toen bekend werd gemaakt dat Robert Downey Jr. terug zal keren in het MCU, maar dan nu wel als superschurk Doctor Doom. Wordt niemand minder dan Tom Cruise misschien de nieuwe Iron man?

Downey Jr. speelde de geliefde superheld natuurlijk een lange tijd, maar vanwege het multiverse zal hij nu een van de bekendste en machtigste slechteriken gaan neerzetten. De rol van Iron Man lijkt dus weer 'open' te zijn, al doet een gerucht de ronde dat Marvel Cruise wil strikken.

Wel of niet
Naar verluidt dacht Marvel al aan Cruise voordat ze überhaupt bij Downey uitkwamen. Het kwam er toen niet van, maar Kevin Feige wilde de Top Gun-ster toen alsnog op laten duiken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness als een alternatieve Tony Stark-versie.

Helaas schijnt het dat Cruise hier niet aan mee kon doen vanwege een te drukke agenda. Al eerder liet de Mission Impossible-hoofrolspeler weten dat Downey Jr. perfect was voor de rol, maar nu duikt de naam van Cruise toch weer eens op.

Kans
Nu dat Downey Jr. een ander personage zal spelen, is er weer een mogelijkheid om van Cruise Iron Man te maken. Volgens de bekende 'news-scooper', MyTimeToShine, gaat Marvel nu dan ook opnieuw proberen de wereldberoemde ster te strikken. Laten we hopen dat het er deze keer wel van komt!



NieuwsFilm

meest populair