'Iron Man'-acteur Robert Downey Jr. is Doctor Doom in 'Avengers: Doomsday' en 'Avengers: Secret Wars'

'Iron Man'-acteur Robert Downey Jr. is Doctor Doom in 'Avengers: Doomsday' en 'Avengers: Secret Wars'

Marvel Studios komt met groot nieuws over het einde van de Multiverse Saga.

Na jaren de rol van Tony Stark / Iron Man te hebben gespeeld in het Marvel Cinematic Universe keert Robert Downey Jr. terug in de franchise om een heel ander personage te spelen: Doctor Doom.

Hij gaat de rol spelen in de vijfde en zesde Avengers-films, die Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars heten. Doctor Doom wordt dé grote schurk tijdens de afronding van de Multiverse Saga.

Doctor Doom
Downey Jr. werd aan het einde van de grote Comic-Con panel van Marvel onthuld als Doctor Doom. Hij stond al op het podium in een Doom-kostuum, naast regisseurs Anthony Russo en Joe Russo en Marvel Studios-baas Kevin Feige. Niet veel later trok hij het masker af en werd hij gepresenteerd als de grote Marvel-schurk.

Opvallend is dat Downey Jr. nu zowel een van de grootste helden uit het MCU speelt als een van de grootste schurken. Het lijkt er verdacht veel op dat Doctor Doom een soort variant van Tony Stark is.

Alles en iedereen
Om Doctor Doom te kunnen stoppen is opnieuw alles en iedereen nodig. Zowel de X-Men als de Avengers en de Fantastic Four als de Thunderbolts. We zien al deze personages terug in Doomsday en Secret Wars.


Avengers: Doomsday staat gepland voor mei 2026 en Avengers: Secret Wars moet in mei 2027 te zien zijn. De films worden ongetwijfeld back-to-back opgenomen, net zoals bij Infinity War en Endgame.

Logo's
Marvel Studios onthulde ook de logo's voor beide Avengers-films.



Ook interessant
Marvel Studios geeft 'The Fantastic Four' opvallende nieuwe titel: 'First Steps'
Tijdens Comic-Con in San Diego heeft Marvel Studios een nieuwe titel onthuld voor The Fantastic Four, een van de grote Marvel-films die volgend... [Lees verder]

NieuwsFilm