'Spider-Man'-acteur Tom Holland over zijn grote probleem: "ik worstelde er enorm mee"

'Spider-Man'-acteur Tom Holland over zijn grote probleem: "ik worstelde er enorm mee"

Tom Holland onthult zijn alcoholverslaving en mentale gezondheidsproblemen in Jay Shetty's podcast.

Tom Holland mag dan erg gesteld zijn op zijn privacy, toch is hij open over een groot probleem waar anderen best stiekem in kunnen zijn.

In de podcast van Jay Shetty bekende hij niet alleen problemen te hebben met zijn mentale welzijn, waardoor hij weleens van social media af gaat. Ook vertelde hij een alcoholverslaving te hebben. Daar kwam hij achter toen hij een maand lang probeerde sober te blijven.

Even stoppen dacht hij
Dat was in 2022 vertelde de ster uit Spider-Man No Way Home in de onderstaande YouTube-video. Hij zei: "Ik besloot niet zomaar te stoppen met alcohol. Ik had zoals zoveel andere Britten erg veel alcohol op in december, met kerst enzo. Ik besloot een januari lang niet te drinken. Alleen een 'dry january' lang."

Tom Holland vervolgde met: "Maar het enige waar ik aan kon denken was dat drankje. De hele dag door. Ik werd 's ochtends wakker en vroeg me af hoe lang ik moest wachten tot 12 uur - voor dat drankje. Daar werd ik bang van."

Bleek een groot probleem
Hij zei: "Ik dacht dat ik misschien een probleem had met alcohol. Dus besloot ik mezelf te straffen door februari erbij te pakken. Maar na twee maanden merkte ik dat ik niet meer sociaal kon zijn. Ik kon het niet laten bij een lime soda. Ik worstelde er enorm mee."



Hij besloot nog langer te stoppen en merkte dat hij beter is gaan slapen. Ook is zijn mindset nu positiever en voelt hij zich veel beter - en is hij dus terug op social media.

NieuwsFilm