Abbey Hoes is vol ongeloof en wil dat je naar het strand komt: "hoe dan?"

Abbey Hoes is vol ongeloof en wil dat je naar het strand komt: "hoe dan?"

Iemand die niet graag op het zand zit naast het water in de zomer, dat kan toch niet?

De 30-jarige Abbey Hoes wordt een alsmaar grotere naam in Nederland. De in Rotterdam geboren actrice wist al diverse keren hoge ogen te gooien in films en series. Wanneer ze eens even niet acteert, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Hoes, die maar liefst 3 filmprojecten op de agenda heeft staan, kende een moeilijk begin in de filmwereld. Zij wist vanaf een jonge leeftijd al dat ze wilde acteren, maar als kindsterretje lukte het haar maar niet om door te breken.

Succes
Na enkele teleurstellende musicalaudities nam Hoes genoeg met een klein rolletje in een televisiereclamespotje. Dit zorgde echter voor haar grote doorbraak, want vanaf dat moment gingen de deuren voor haar open en kreeg ze alsmaar meer te doen.

Na in meerdere Nederlandse films gespeeld te hebben kende Hoes haar grootste succes tot dusverre in Nena uit 2014. De actrice was destijds pas 19 jaar oud maar won toen het Gouden Kalf voor beste actrice.

Instagram
Niet zo heel gek dus, dat ze vandaag de dag hard op weg is naar 200.000 volgers op Instagram. Haar fans trakteert ze nu weer eens op enkele zomerse kiekjes, waarin we haar op het strand zien.



Hier kan Hoes wel van genieten, maar niet iedereen zit graag in het zand, iets wat de BN'er absoluut niet kan begrijpen. Bekijk de foto's en het verhaal dat hierbij hoort hierboven.

NieuwsFilm