Zoon (20) van Angelina Jolie en Brad Pitt met spoed naar ziekenhuis na crash

Zoon (20) van Angelina Jolie en Brad Pitt met spoed naar ziekenhuis na crash

Pax Jolie-Pitt raakte gewond bij een fietsongeluk in Los Angeles, verwacht snel herstel.

Eerder deze week was Pax Jolie-Pitt betrokken bij een verkeersongeluk in Los Angeles. Dat moet schrikken zijn geweest voor zijn ouders, Angelina Jolie en Brad Pitt.

Het was spitsuur in een druk deel van de steed, toen hun 20-jarige zoon op zijn elektrische fiets tegen een auto botste. Daar hij zijn hoofd en heup bezeerde, is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Verwacht wordt dat hij deze week weer naar huis mag.

Flinke botsing
Bronnen vertelden hier aan TMZ dat Pax tegen een stilstaande auto opreed. De auto wachtte op groen licht. De chauffeur stapte keurig uit om te helpen, alvorens de hulpdiensten het verder overnamen.

Pax beschikt over een stoere BMX-achtige ebike. Daar Pax ten tijde van het ongeluk geen helm droeg, wilde het ambulancepersoneel ernstig hersenletsel uitsluiten.

Best geholpen
Pax is muzikant en trad op als stemacteur in Kung Fu Panda 3. Ook had hij een niet verder benoemd rolletje in de Disney-film Maleficent. Hoe dit allemaal kon gebeuren? Zijn moeder speelde in beide films, waardoor Pax een echte nepo baby blijkt.



NieuwsFilm