Eerste setfoto's 'The Fantastic Four: First Steps' onthullen alternatief New York

Eerste setfoto's 'The Fantastic Four: First Steps' onthullen alternatief New York

De foto's duiden op een mix tussen historische authenticiteit en retrofuturisme.

Gisteren is The Fantastic Four: First Steps begonnen met filmen. De Marvel-reboot maakt over iets minder dan een jaar zijn opwachting in de bioscoop.

Matt Shakman regisseert de film en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal (Reed Richards), Vanessa Kirby (Sue Storm), Joseph Quinn (Johnny Storm) en Ebon Moss-Bachrach.

Setfoto's
Via Twitter-gebruiker UnBoxPHD zijn er nu de eerste setfoto's verschenen. Het productieteam is druk bezig met het opbouwen van de verschillende sets van de film in Londen. De foto's tonen de straten van New York, een bioscoop en een raketplatform.

De stijl van de sets lijkt een mix tussen typische jaren 60-architectuur en het retrofuturisme dat in eerdere posters van de film werd geteased. Volgens UnBoxPHD licht het raketplatform blauw op wanneer de zon erop schijnt.

Geen cast
Vooralsnog betreft het enkel de fysieke sets. Noch de acteurs, noch regisseur Shakman zijn gespot. Eens de sets af zijn, krijgen we misschien meer van hen te zien. De film zal de hele zomer draaien.



De foto's kun je hier zien. Er is verder nog weinig over het verhaal van de film bekend, behalve dat het zich afspeelt in een alternatieve jaren 60 en dat het geen oorsprongverhaal betreft.

NieuwsFilm