Marvel Studios geeft 'The Fantastic Four' opvallende nieuwe titel

Marvel Studios geeft 'The Fantastic Four' opvallende nieuwe titel

Volgend jaar juli keren de Fantastic Four terug in een jaren 60-setting.

Tijdens Comic-Con in San Diego heeft Marvel Studios een nieuwe titel onthuld voor The Fantastic Four, een van de grote Marvel-films die volgend jaar moeten verschijnen. De volledige titel wordt: The Fantastic Four: First Steps.

De film wordt geregisseerd door WandaVision-kopman Matt Shakman en de vier hoofdrollen zijn voor Pedro Pascal als Reed Richards, Vanessa Kirby als Susan Storm, Joseph Quinn als Johnny Storm en Ebon Moss-Bachrach als Ben Grimm.

Jaren 60
De film krijgt een jaren 60-setting en waarschijnlijk krijgen we de begindagen van de Fantastic Four te zien. Het team krijgt zelfs de herkenbare Fantastic Car. Tijdens Comic Con werden zelfs al concept-beelden vertoond van de alternatieve setting. Ook was er een zwevende Fantastic Car te zien in Hall H.

The Fantastic Four: First Steps wordt vanaf aankomende dinsdag opgenomen in onder andere het Verenigd Koninkrijk en moet in juli 2025 op het witte doek te zien zijn.

Nieuw logo
Naast de aangepaste titel verscheen er ook een nieuw, speels logo voor The Fantastic Four: First Steps. Check deze hieronder, evenals de Fantastic Car.




NieuwsFilm