Iconische Avengers-muziek weer te horen in 'Avengers: Doomsday' en 'Avengers: Secret Wars'

Iconische Avengers-muziek weer te horen in 'Avengers: Doomsday' en 'Avengers: Secret Wars'

Met Alan Silvestri, de Russo broers en Robert Downey Jr. worden de Marvel-films één grote reünie.

Het ziet ernaar uit dat de volgende twee Avengers-films niet alleen bekende regisseurs en acteurs terugbrengen naar het Marvel Cinematic Universe. Ook Alan Silvestri, componist achter de iconische muziek uit de eerdere films, lijkt bevestigd te zijn om terug te keren.

Silvestri reageerde op zijn Instagrampagina op de aankondiging dat Anthony en Joe Russo in de regiestoel kruipen van Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars. "Ik kan niet wachten," zo zei hij.

Silvestri
De componist besloot zijn bericht met een knipoog-emoji. De Russo broers reageerden eronder met: "Laten we beginnen." Fans uitten onder het bericht hun enthousiasme voor Silvestri als componist van de films.

Het zal respectievelijk de zesde en zevende keer zijn dat Silvestri muziek maakt voor Marvel. Hij begon zijn werk voor het MCU met Captain America: The First Avenger in 2010 en nam daarna alle vier de Avengers-films voor zijn rekening.

Robert Downey Jr.
De terugkeer van Silvestri betekent een reünie voor de Marvel-films. Naast de Russo broers in de regiestoel keert ook acteur Robert Downey Jr. terug in een grote rol. En volgens fans is het slechts een kwestie van tijd totdat we een aankondiging krijgen van Chris Evans of Scarlett Johansson.



Dat kan nog wel even duren. Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars staan gepland voor een bioscooprelease in respectievelijk mei 2026 en mei 2027. Dat is bijna twee jaar wachten.

NieuwsFilm

meest populair