Robert Downey Jr. deelt nieuwe foto van Doctor Doom: terug in het Marvel Cinematic Universe

Robert Downey Jr. deelt nieuwe foto van Doctor Doom: terug in het Marvel Cinematic Universe

Na een van de bekendste superhelden gespeeld te hebben kruipt hij nu in de huid van de wereldberoemde villain.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Gwyneth Paltrow, die niet goed lijkt te begrijpen waarom Robert Downey Jr. terugkeert als schurk in het MCU. De acteur zelf kijkt er wel naar uit.

Jarenlang was Downey Jr. hét grote boegbeeld van de superheldenstudio. De acteur kroop in de huid van Tony Stark/Iron Man en groeide al snel uit tot een van de geliefdste superhelden aller tijden. In Avengers: Endgame werd er echter een punt gezet achter zijn verhaal, of althans, dat dachten we.

Terugkeer
De acteur, die nog niet zo heel lang geleden een Oscar won voor zijn glansrol in Oppenheimer, zal nu namelijk in de huid kruipen van een van de bekendste schurken in het MCU, Doctor Doom. Hij zal deze rol spelen in de vijfde en zesde Avengers-film.

Het gaat hier om Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars. Downey's Doctor Doom wordt dé grote schurk tijdens de afronding van de Multiverse Saga. De acteur deelde hier nu een bericht van op zijn Instagram-pagina.

Populair
Downey Jr. schreef hier enkel en alleen bij: "New mask, same task". Deze foto, gevolgd door zijn ontmaskering, werden maar liefst al bijna 13 miljoen keer 'geliket'.



De meeste reacties zijn positief, maar sommige mensen hebben er hun twijfels over. Deze zijn terug te lezen op zijn Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair