Gwyneth Paltrow begrijpt comeback van Robert Downey Jr. in MCU niet: "Ben je nu een schurk?"

Gwyneth Paltrow begrijpt comeback van Robert Downey Jr. in MCU niet: "Ben je nu een schurk?"

De meeste mensen reageerden positief op zijn terugkeer, maar de actrice vindt het maar vreemd.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, dat Robert Downey Jr. terugkeert in het MCU, maar dan wel als Doctor Doom. Hoewel miljoenen filmfanaten dit super gaaf vinden, zorgde het ook bij sommige mensen voor gefronste wenkbrauwen, zoals bij niemand minder dan Gwyneth Paltrow.

Na Thanos leek Kang the Conqueror de grote nieuwe superslechterik te worden, maar dit pakte toch anders uit dan gedacht. Acteur Jonathan Majors werd schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin, waardoor Marvel hun plannen besloten om te gooien.

Downey
Hij werd vervangen door niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Downey Jr. Hij gaat nu Doctor Doom neerzetten, een rol die hij zal spelen in de vijfde en zesde Avengers-films, die Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars heten.

Doctor Doom wordt dé grote schurk tijdens de afronding van de Multiverse Saga. Veel fans vinden het fantastisch dat Downey Jr. terugkeert, maar sommigen hebben er hun bedenkingen bij. De geliefde superheld wordt nu namelijk een grote schurk, iets dat Paltrow ook lastig begrijpt.

Bericht
Paltrow was jarenlang te zien als Pepper Potts, de vrouw van Tony Stark. Op Instagram liet de actrice zich er kort maar krachtig over uit: "Ik begrijp het niet, ben je nu in een keer een schurk?" Het lijkt er namelijk verdacht veel op dat Doctor Doom een soort variant van Stark is.




NieuwsFilm

meest populair