'Shazam!'-actrice verdedigt relatie met controversiële Jonathan Majors: "Ik blijf bij hem"

'Shazam!'-actrice verdedigt relatie met controversiële Jonathan Majors: "Ik blijf bij hem"

Megan Good geeft te veel om haar nieuwe vriend om hem nu in de steek te laten.

Nog niet zo heel lang geleden werd Jonathan Majors schuldig bevonden aan de mishandeling van zijn ex-vriendin. Als gevolg hiervan is hij niet meer echt welkom in de filmwereld, maar hij heeft wel nu een nieuwe bekende vriendin, iets dat voor de nodige gefronste wenkbrauwen zorgt.

Majors, o.a. bekend van Hostiles en Creed III, kreeg van Marvel te horen dat hij niet hoefde terug te keren als Kang the Conqueror. Normaal gesproken zou hij de nieuwe grote schurk van het MCU worden en het stokje overnemen van Thanos, maar daar komt het dus niet meer van.

Onschuldig
Ondanks het feit dat hij schuldig werd bevonden, heeft de acteur zelf altijd gezegd dat hij juist het slachtoffer was. Dit veranderde niets, want vrijwel elk filmproject van hem werd geannuleerd of uitgesteld.

Nu komt Majors weer in het nieuws, aangezien hij een nieuwe relatie heeft met niemand minder dan Meagan Good, o.a. bekend van Shazam!. Hoewel ze al enige tijd een relatie hebben, laat Good zich hier nu uitgebreid over uit.

Reactie
Zo begint de actrice: "We kwamen elkaar tegen tijdens een event en er was eigenlijk al meteen een connectie. Ik dacht er echter niet heel veel meer van, maar toen we elkaar weer tegenkwamen, ongeveer vier maanden later, was die 'vlam' er meteen weer. Toen kwamen we echt samen".


"We hielden het enige tijd geheim, maar toen mensen erachter kwamen vroeg Jonathan mij of ik er een punt achter wilde zetten. Ik zei toen: 'Nee, want mensen zien jou als iemand die je niet bent'. Hij wilde mij beschermen door mij van hem vandaan te duwen, maar ik geef te veel om hem. Wij passen gewoon bij elkaar".

NieuwsFilm