Al deze personages komen samen in 'Avengers: Secret Wars' in 2027

Al deze personages komen samen in 'Avengers: Secret Wars' in 2027

Avengers Assemble! In Avengers: Secret Wars worden de gevechten nog groter dan in Endgame.

In de Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame zagen we hoe vele Marvel-helden het gezamenlijk opnamen tegen Thanos en zijn leger. We kregen gevechten te zien van de Avengers, de Guardians of the Galaxy, andere (super)helden, side-kicks en vele legers. In de aankomende tweeluik Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars wordt de inzet alleen maar groter.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat het Marvel-universum te maken gaat krijgen met Doctor Doom, gespeeld door Robert Downey Jr. De megaschurk zal in de twee films, waarin het universum wordt bedreigd, te maken krijgen met heel wat personages.

Mega team-up
Uiteraard kunnen we komende periode een nieuwe groep Avengers verwachten. Het team bestaat uit een selectie van superhelden zoals Spider-Man, Doctor Strange, Shang-Chi, Thor, Black Panther, Captain Marvel, Ant-Man, Hulk, She-Hulk, Vision en mogelijk andere personages.

Maar er zijn meer teams. In 2025 verschijnt The Fantastic Four: First Steps en in een aantal films/series zijn al X-Men geïntroduceerd, zoals recent in Deadpool & Wolverine. En dan zijn er nog de personages uit de Thunderbolts* en kunnen we ongetwijfeld niet om de Young Avengers heen, zoals Ms. Marvel, Kate Bishop, Cassie Lang, Skaar, America Chavez, Riri Williams, Wiccan en Speed.

Secret Wars: tijdslijnen
Duidelijk is dat ten minste de tijdslijnen Earth-616 (Sacred Timeline) en Earth-10005 (Deadpool en X-Men) bedreigd worden door Doctor Doom. De vraag is nu in welke tijdslijn de Fantastic Four leven, aangezien The Fantastic Four: First Steps zich zo'n 60 jaar geleden afspeelt.


Avengers: Doomsday staat gepland voor mei 2026 en Avengers: Secret Wars moet in mei 2027 te zien zijn. Er gaat waarschijnlijk een aantal nog niet aangekondigde films verschijnen in 2026 en 2027 waarin er verder wordt opgebouwd naar de nieuwe Avengers-tweeluik.

Ook interessant
Waarom we nog helemaal niets over 'Blade' en andere Marvel-films krijgen te horen
Gisteren vond de grote Marvel Comic-Con panel plaats en er was groot nieuws over de films Captain America: Brave New World, Thunderbolts* en The Fantastic Four: First Steps. Uiteraard was er ook de aankondiging... [Lees verder]

NieuwsFilm