Opvallend nieuws over nieuwe 'Independence Day'-film!

Opvallend nieuws over nieuwe 'Independence Day'-film!

Een zeer verrassende update tijdens de San Diego Comic Con...

Regisseur Roland Emmerich leek vorige week nog weinig vertrouwen te hebben dat Independence Day 3 ooit nog het levenslicht zou zien, maar deze week zijn de kaarten ineens anders geschud.

De Duitser heeft tijdens de San Diego Comic Con onthuld dat hij "het verhaal klaar heeft en klaar is om de buitenaardse rampenfilm te gaan maken, zodra Disney de telefoon pakt en hem een belletje geeft".

Huis van de Muis
Opvallend is dat de studio en Emmerich onderling nog geen enkel gesprek hebben gehad, maar laatstgenoemde zegt simpelweg dat we "hem volledig moeten vertrouwen". Tijdens een rondetafelgesprek zei hij:

"Ze hebben het nu verkocht aan Disney en ik moet dus waarschijnlijk ook eerst met iemand bij Disney praten... Maar ik heb al een verhaal en alles. Vertrouw me, ik heb een verhaal. En wat voor een gaaf verhaal".

Teleurstellende reacties én box-office
De originele Independence Day wordt nu beschouwd als een van, zo niet de beste buitenaardse invasierampenfilms ooit gemaakt, dankzij een monumentale erfenis van vooruitstrevende CGI. Er kwam 20 jaar later een vervolg, Independence Day: Resurgence, en die voorspelde nog veel meer actie in de ruimte, maar dat is er tot op heden nog niet van gekomen.


Ook interessant
Roland Emmerich lijkt 'Independence Day 3' definitief te begraven
De regisseur van Independence Day uit 1996, Roland Emmerich, heeft jarenlang aangegeven dat hij en vaste medewerker Dean Devlin plannen.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair