Dit zijn de 6 absurd gave en onverwachte Marvel-personages in 'Deadpool & Wolverine'

Dit zijn de 6 absurd gave en onverwachte Marvel-personages in 'Deadpool & Wolverine'

Mocht je Deadpool & Wolverine al gezien hebben, dan ben je het vast eens met deze lijst.

Mocht je Deadpool & Wolverine nog willen zien zonder spoilers, dan raden we je aan nu weg te klikken. Wil jij wel weten over welke zes personages we het hebben, dan vind je deze hieronder. Je bent dus gewaarschuwd: SPOILERS!

Gisteren ging Deadpool & Wolverine in première in de Nederlandse bioscopen en de zalen zaten gelijk ramvol met mensen die de film snel wilden zien. De kans is dan ook groot dat er een enorme box office-score wordt neergezet.


Johnny Storm
Zoals te verwachten zit de nieuwste film in het Marvel Cinematic Universe vol bekende Marvel-personages in grote en kleine rollen en korte cameo's.

Het meest vermakelijke en onverwachte personage is ongetwijfeld Chris Evans als Johnny Storm alias The Human Torch. Heel kort lijkt hij terug te keren als Steve Rogers/Captain America, maar dan schiet hij ineens als de Human Torch de lucht in.

X-23
Eveneens opvallend is de terugkeer van Dafne Keen als Laura alias X-23. We zagen haar voor het laatst met Wolverine in Logan uit 2017. De kans lijkt zelfs aanwezig dat ze in de toekomst terugkeert in het MCU.


Dat Sabretooth uit de allereerste X-Men uit 2000 weer te zien is, komt ook als een aangename verrassing. Tyler Mane geeft opnieuw invulling aan de broer van Wolverine.

Elektra, Blade en Gambit
Deadpool en Wolverine lopen in de film drie opvallende Marvel-personages tegen het lijf, namelijk Elektra (Jennifer Garner) uit Daredevil (2003) en haar solofilm Elektra (2005), Blade (Wesley Snipes) uit de Blade-trilogie (1998-2004) en Gambit van Channing Tatum.

Oorspronkelijk zou Tatum het X-Men-personage spelen in een spin-off, maar die kwam er uiteindelijk nooit door de Disney/Fox-merge.


Ook interessant
Eerste volledige recensies 'Deadpool & Wolverine': weet Marvel weer eens echt te overtuigen?
Het Marvel Cinematic Universe heeft weer een hit nodig na enkele tegenvallende films en series. Deadpool & Wolverine lijkt hiervoor de ideale film. Het 34e deel in de filmreeks heeft twee... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair