Marvel-baas Kevin Feige over de terugkeer van Tony Stark en Steve Rogers

Marvel-baas Kevin Feige over de terugkeer van Tony Stark en Steve Rogers

Nu dat Wolverine terugkeert 'van de dood' zouden andere superhelden wel eens kunnen volgen.

Heel wat filmfanaten dromen ervan dat Robert Downey Jr. en Chris Evans terugkeren als respectievelijk Tony Stark/Iron Man en Steve Rogers/Captain America in het MCU. De grote vraag is nu, is dit alleen hoopvol denken of kan het er op een dag ook daadwerkelijk van komen?

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Downey Jr. De met een Oscar bekroonde acteur wordt nu namelijk gelinkt aan een controversieel Marvel-verhaal, maar eigenlijk wil iedereen hem weer zien als Iron Man.

Einde?
De verhaallijnen van Tony Stark en Steve Rogers kwamen echter allebei tot een einde in Avengers: Endgame. Stark offert zich op om de wereld te redden, terwijl Rogers achterblijft in het verleden wanneer hij de Infinity Stones terugbrengt, om oud te kunnen worden met Peggy Carter.

Het leek hier bij te blijven, maar Hugh Jackmans Wolverine keerde na Logan in 2017 ook nog terug. Op dit moment weet de acteur hoge ogen te gooien in Deadpool & Wolverine en zijn terugkeer wordt uitstekend onthaald.

Herhaling
Filmfanaten hopen dat Marvel hetzelfde gaat doen met Tony Stark en Steve Rogers. Hier laat de grote Marvel-baas, Kevin Feige, zich nu over uit: "We hebben de laatste twee jaar uitgevogeld hoe we 'Wolverine' konden laten terugkeren".


"Dus ja, wat gaat nu volgen? Daar komen we nog wel achter. We zijn in ieder geval trots dat we Wolverine op zo'n manier terugbrachten. Het laat zien dat het mogelijk is, maar dan moet het wel allemaal perfect uitgekiend en gepland worden".

NieuwsFilm

meest populair