Glen Powell laat zich héél kort uit over 'Top Gun 3': "Ik heb een datum"

Glen Powell laat zich héél kort uit over 'Top Gun 3': "Ik heb een datum"

De populaire acteur keert natuurlijk ook weer terug als Jake "Hangman" Seresin, maar wanneer precies?

Twee dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Glen Powell, die nu in verband wordt gebracht met dé grootste superheldenrol bij DC. Kort maar krachtig heeft de acteur het nu over een andere blockbuster.

Powell is een behoorlijk grote naam in Hollywood aan het worden. Op dit moment is de acteur te zien in Twisters, maar hij brak voornamelijk door dankzij Top Gun: Maverick. Deze film werd ongelofelijk sterk onthaald en was een gigantische box-office kraker.

Derde deel
Niet zo heel gek dus, dat er nu al enige tijd wordt gesproken van een mogelijk derde deel. Hier werd Powell, die recentelijk nog hoofdrolspeler Tom Cruise trof, over aangesproken. Heel veel wil Powell niet loslaten, maar hij deelde wel een héél klein beetje nieuws met zijn fans.

"Ik heb een 'begin' datum" zegt de acteur. Powell weet dus, min of meer, wanneer de opnames van start zullen gaan, maar toen hem werd gevraagd of hij iets duidelijker kon zijn, reageerde hij als volgt: "Absoluut niet!"

Nog even wachten
Toen studio Paramount Pictures Top Gun 3 aankondigde, zei Powell wel al eerder het volgende: "Ik heb veel contact met Joseph Kosinski, Cruise en Bruckheimer. Het klinkt allemaal heel erg veelbelovend. Ik weet nog niet wanneer ik terugkeer, maar wel dat ik weer in een straaljager zal belanden".



NieuwsFilm

meest populair