Filmfans speculeren: Glen Powell mogelijk nieuwe Batman na opvallende Instagram-actie

Filmfans speculeren: Glen Powell mogelijk nieuwe Batman na opvallende Instagram-actie

De acteur 'volgt' DC-baas James Gunn en regisseur Andy Muschietti op sociale media.

Glen Powell is een alsmaar grotere naam aan het worden in Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in blockbusters als Top Gun: Maverick, Hit Man en de recente Twisters, maar gaat hij nu de grootste rol van zijn carrière scoren?

Powell is pas 35 jaar oud, maar is dankzij al zijn successen nu niet meer Hollywood uit te denken. Een tijd lang werd hij gelinkt aan de DC superheldenrol Booster Gold, maar nu gaat er een gerucht dat hij misschien wel de grootste superheldenrol op zich zal nemen.

Mogelijkheid
De reden hiervoor? Powell 'volgt' nu de nieuwe DC-baas James Gunn en regisseur Andy Muschietti op Instagram. Ondanks het feit dat Robert Pattinson opnieuw de rol van Batman zal spelen, liet Gunn weten dat er nog een ander Batman-verhaal aankomt, genaamd The Brave and the Bold.

Deze blockbuster zal Muschietti voor zijn rekening nemen. Het feit dat Powell nu met beide mannen wordt gelinkt op Instagram zorgt ervoor dat de nodige filmfanaten zich nu afvragen of de acteur misschien wel een de nieuwe 'Caped Crusader' gaat neerzetten.

Interesse
Powell liet eerder weten geen interesse te hebben in het spelen van een superheld, met één uitzondering: Batman.


Zo zei de geliefde acteur al eerder: "Ik ben altijd al een Batman fan geweest. Ik zou het heel gaaf vinden een Batman à la Michael Keaton neer te mogen zetten". Wie weet komt het daar dan nu wel van!

NieuwsFilm

meest populair