"Epische foto" van Johnny Depp, Russell Crowe én Ed Sheeran duikt op

"Epische foto" van Johnny Depp, Russell Crowe én Ed Sheeran duikt op

Russell Crowe deelt backstage foto's met Johnny Depp en Ed Sheeran bij concert van Andrea Bocelli.

Onlangs schrokken volgers van het X/Twitter-account van Russell Crowe op. De acteur van Gladiator plaatste een foto van een heel ongebruikelijk gezelschap. Hij zat aan een biertje met Johnny Depp en Ed Sheeran.

Russell schreef: "Backstage in het Theater del Silenzio met grapjassen Johnny en Teddy. Gesmeerd door Guinness. Perfect. Dank maestro Andrea Bocelli. Wat een geweldige ervaring."

Biertje erbij
De drie heren zaten er ontspannen bij alsof ze al jaren regelmatig samen een borrel pakken. Iemand schreef dan ook: "Man, dat is een crew! Hoe kun je het niet naar je zin hebben?" Een ander schreef: "Maximilius, Captain Jack Sparrow en Teddy gaan een bar binnen en ..."

De ontmoeting kon plaatsvinden doordat Andrea Bocelli zijn carrière viert. De zanger is al 30 jaar in de showbusiness. Veel sterren kwamen voor deze concerten samen en sommigen stonden ook met Andrea op het podium.

Episch concert
Zo droeg Will Smith het liedje You'll Never Walk Alone voor en speelde Johnny Depp gitaar bij het nummer En Aranjuez Con Tu Amor. Die compositie van Johnny en Andrea was een tribuut ter ere van de overleden Jeff Beck. Johnny sloot vroeger vaak aan bij de band van Jeff.



Ed Sheeran speelde mee met het nummer Perfect Symphony. En onder meer Russell Crowe, Shania Twain en Brian May kwamen ook het podium op om er een episch feest van te maken. Meer foto's van het event staan hier bij Daily Mail.

NieuwsFilm

meest populair