Katja Schuurman over haar status, met innige foto: "dat wil ik voorlopig zo houden"

Katja Schuurman over haar status, met innige foto: "dat wil ik voorlopig zo houden"

De Nederlandse actrice heeft ook een vrijgezelle vriendin: Lynet de Graaf.

Als we kijken naar het aantal films, series en andere producties die Katja Schuurman jaarlijks oplevert, dan lijkt het voor de wind te gaan met haar. In de liefde verloopt het niet altijd even soepel.

Op Instagram deelde Katja gisteren een innige foto met een vriendin, Lynet de Graaf. Ze zijn allebei vrijgezel. Waar onduidelijk is of Lynet op zoek is naar een nieuwe partner, maakt Katja duidelijk dat zij voorlopig niet beschikbaar is.

Vriendschap
Bij de foto schrijft Katja het volgende: "Ibiza, vriendschap, Lynet de Graaf (Ze is nog single trouwens) (Ik ook. Maar ik wil dat voorlopig graag zo houden hahaha)" Het is duidelijk dat beide vrouwen op dit moment op Ibiza vertoeven.

Katja trouwde in 2010 met acteur Thijs Römer en ze kregen samen hun dochter Sammie. In 2015 eindigde hun relatie in een scheiding. Vier jaar later trouwde Katja met chef Freek van Noortwijk en een jaar later kregen ze een dochter. In 2021 volgde een nieuwe scheiding.

Films
De liefde voor filmmaken houdt dus wel stand. Dit jaar was ze al te zien in de Netflix-serie Costa!! en ze speelde een hoofdrol in de bioscoopfilm De Mooiste Dag.


Later dit jaar zien we Katja in de romantische komedie De Mannenmaker van regisseur Jamel Aattache. Andere rollen komen van Leo Alkemade, Georgina Verbaan en Huub Smit. De film is te zien vanaf 17 oktober.

NieuwsFilm

meest populair