Deze ophitsende films op Netflix moet je gezien hebben voor een avondje prima vermaak

Deze ophitsende films op Netflix moet je gezien hebben voor een avondje prima vermaak

Dol op Anyone But You? Dan moet je ook deze films kijken op de streamingdienst.

Een aantal dagen geleden verscheen Anyone But You op Netflix en de romantische komedie wist gelijk de eerste plek over te nemen in de Netflix Top 10. Er zijn echter meer van dit soort films op de streamingdienst.

Hieronder vind je drie tips als je hebt genoten van de film Anyone But You van regisseur Will Gluck en met Sydney Sweeney en Glen Powell.

Friends with Benefits (2011)
Regie: Will Gluck | Cast: Justin Timberlake, Justin Timberlake, Mila Kunis, Mila Kunis | Onze recensie
Dylan en Jamie (Justin Timberlake & Mila Kunis) zijn al vanaf jongs af aan vrienden. Ze zijn echter beide vrijgezel en vinden elkaar wel erg leuk. Ze besluiten een relatie aan te gaan, romantisch te doen en vooral veel seks te hebben. Maar omdat ze nu besloten hebben niet meer normale ''vrienden'' van elkaar te zijn, gaat dit niet zonder slag of stoot.


No Hard Feelings (2023)
Regie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick | Onze recensie
Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil 'daten' voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.


Set It Up (2018)
Regie: Claire Scanlon | Cast: Zoey Deutch, Lucy Liu, Glen Powell, Taye Diggs
Harper en Charlie zijn twee assistenten die zich in New York uit het zweet werken voor hun machtige bazen Kristen en Rick. Omdat ze weinig verdienen en overspannen raken slaan ze de handen ineen en smeden een plan dat naar meer vrije dagen moet leiden. Het beste idee waar Harper en Charlie mee komen is om hun onuitstaanbare bazen te koppelen. Zorgen dat hun bazen voor elkaar vallen wordt daarentegen een lastige onderneming zonder er zelf door geraakt te worden.



NieuwsFilm

meest populair