Netflix-kijkers stemmen massaal af op Nederlandse bioscoophit en nieuwe Netflix Original

Netflix-kijkers stemmen massaal af op Nederlandse bioscoophit en nieuwe Netflix Original

De Top 10 van films op Netflix heeft in een klap een nieuwe nummer 2 en 3.

Op de eerste plaats van de Netflix Top 10 van films staat nog altijd een pikante bioscoophit, maar de plaatsen daaronder zijn voor twee nieuwe releases op de streamingdienst. Zowel Juf Braaksel en de Magische Ring als Find Me Falling is nieuw op Netflix en trekt veel kijkers.

Juf Braaksel en de Magische Ring was eind 2023 en begin 2024 een financieel succes in de Nederlandse bioscopen en het is dus geen wonder dat heel wat liefhebbers op de verfilming van het boek van Carry Slee afstemmen.

Find Me Falling
Find Me Falling alias Caída libre alias Free Falling is een Netflix Original uit Spanje en staat sinds afgelopen woensdag op de streamingdienst. De romantische komedie wordt door de critici niet zo denderend ontvangen, gezien de 33 procent op de Tomatometer. De publieksscore op Rotten Tomatoes is voorlopig een stuk beter. De Audience Score staat namelijk op 81 procent.

"Schrijver-regisseur Stelana Kliris laat zich niet afschrikken door de soms sombere en dan weer vrolijke tonen van haar bronmateriaal, hoewel ze er niet volledig de controle over heeft," vindt de wat somber gestemde Lisa Kennedy van New York Times.

Nu op Netflix
Netflix omschrijft Juf Braaksel en de Magische Ring met woorden als "excentriek" en "kids" en Find Me Falling heeft "romantisch" en "midlifecrisis" als keywords. Wil je een van de films zien? Je vindt ze nu hier op Netflix.



Ook interessant
SerieTotaal interviewt Hans Teeuwen en Max Porcelijn over 'Jackson & Malone'
Vanaf vandaag is bij Videoland Jackson & Malone te bekijken, de eerste serie waarin 's lands meest notoire komiek Hans Teeuwen een grotere rol speelt dan Sinterklaas of de stem van een butlerende schildpad. Hij schreef de.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair