Ophitsende en pikante bioscoophit uit 2024 verovert Netflix nu helemaal

Ophitsende en pikante bioscoophit uit 2024 verovert Netflix nu helemaal

De komedie Anyone But You staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft een nieuwe koploper en deze wist de positie in één keer over te nemen. Dat is niet heel gek, aangezien de film het eerder dit jaar uitstekend deed in de bioscopen wereldwijd. We hebben het over Anyone But You.

Anyone But You komt van regisseur Will Gluck die je kent van films als Easy A en Peter Rabbit. Netflix omschrijft de romkom onder meer met "haat-liefderelaties". De hoofdrollen worden vertolkt door Sydney Sweeney en Glen Powell.

Prima ontvangen
De ontvangst van Anyone But You was onder de critici matig met 52 procent op Rotten Tomatoes. De publieksscore van 87 procent op Rotten Tomatoes en de box office-omzet van $220,1 miljoen geven aan dat de kijkers juist veel plezier beleefden aan de film.

"Anyone But You is een film die de smaak te pakken heeft van liefhebbers van romantische komedies, ook al is het verhaal misschien iets pikanter dan je zou verwachten," aldus de 'Audience Says' op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Anyone But You graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Twee vrijgezellen gaan na een slechte date samen naar een chique bruiloft en doen alsof ze een stel zijn om haar bemoeizuchtige ouders te plezieren en zijn ex jaloers te maken.

Ook interessant
Epische scifi-film van $568 miljoen domineert de Top 10 van HBO Max volledig
Sinds enige tijd heeft HBO Max net als Netflix zijn eigen top 10-lijstjes met best bekeken films en series. Die lijsten geven aan welke titels het populairst zijn op de streamingdiensten. Bovenaan de lijst van films op HBO Max staat.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair