Robert Pattinsons opmerkelijke keuze: "Van deze film heb ik het meest genoten"

Robert Pattinsons opmerkelijke keuze: "Van deze film heb ik het meest genoten"

De acteur speelde mee in diverse blockbuster, maar toch is een iets onbekendere titel zijn favoriet.

Robert Pattinson is al jarenlang een bekende naam in Hollywood, maar is alsmaar bekender aan het worden. De acteur heeft al in de nodige grote films meegespeeld, maar volgens hemzelf is een van zijn beste films een tamelijk onbekend project.

Pattinson werd wereldberoemd met de Twilight-franchise. Enkele jaren geleden werd hij weer gecast als de nieuwe Batman, de rol die hij, nu James Gunn is aangesteld als de grote baas bij DC, toch weer op zich zal nemen.

Good Time
De acteur zelf heeft enorm genoten van Good Time van de Safdie broers. Centraal in het verhaal staan Connie (Pattinson) en Nick Nikas (Benny Safdie zelf). Na een mislukte bankoveral belandt Nick, die een verstandelijke beperking heeft, in de gevangenis.

Connie zet alles op alles om zijn broer te bevrijden. Wat volgt is een wervelwind van gebeurtenissen die zich afspelen in de straten van New York. De film is een hectische race tegen de klok, vol spanning en onverwachte wendingen.

Genot
Pattinson vond het een fantastische ervaring. Zo zei de acteur al eerder: "Het was een van mijn meest uitdagende maar tegelijkertijd bevredigende rollen. Het was heel interessant om zo'n complex personage te mogen spelen".


"De Safdie broers vroegen mij dingen te doen die ik nog nooit eerder had gedaan. Niet alleen heb ik hier enorm van genoten, het was ook een geweldige kans voor mij om mijn grenzen te kunnen verleggen".

Succes
Ondanks het feit dat de film werd geprezen om zijn realistische weergave van de onderkant van de samenleving, die gekoppeld gaat met een beklemmende sfeer en ondersteund wordt door een pulserende soundtrack, kent niet iedereen de film.


Voor iedereen die een film zoekt die je op het puntje van je stoel houdt, is Good Time echter zeker wel een absolute aanrader. Interesse? 'Dé beste film met Robert Pattinson' is te zien op Amazon Prime.

Ook interessant
Ryan Goslings opmerkelijke keuze: "Dit is misschien wel de beste film van mijn carrière"
Ryan Gosling is al jarenlang een grote naam in Hollywood. Sinds zijn mega-succes Drive uit 2011 scoort hij de ene na de andere imposante rol, maar...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair