Onderbelichte scifi-film heeft de kijkers op Netflix in zijn greep

Onderbelichte scifi-film heeft de kijkers op Netflix in zijn greep

Met rollen voor Anthony Mackie en Jamie Dornan wist het sterke Synchronic in 2020 niet helemaal te overtuigen.

Gisteren kaapte een Ophitsende en pikante bioscoophit uit 2024 in een keer de complete Netflix Top 10. Op de tweede plaats is er ook een nieuwkomer. Het betreft een sciencefictionfilm uit 2019 met de titel Synchronic, met hoofdrollen van Anthony Mackie en Jamie Dornan. Misschien ook wel iets voor jou.

Synchronic verscheen in 2019 al op het filmfestival TIFF en een jaar later debuteerde de film pas voor het brede publiek. Mede door de coronamaatregelen in dat jaar wist de film van Justin Benson en Aaron Moorhead (Spring, The Endless) niet uit te groeien tot een financieel succes. Netflix omschrijft de film met woorden als "hersenbrekend, spannend" en "scifi-mysterie".

Prima ontvangen
De ontvangst van Synchronic was uitstekend, met 79 procent op de Tomatometer en een publieksscore van 76 procent op Rotten Tomatoes. Op IMDb zien we een 6,2.

'Synchronic begint aan een intrigerende, eigenzinnige sciencefictionreis die fans van het eerdere werk van Aaron Moorhead en Justin Benson zeker zal bevallen," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je Synchronic graag wilt zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Twee medewerkers van de ambulancedienst twijfelen aan de realiteit na een aantal bizarre sterfgevallen die verband houden met een nieuw verdovend middel met verbijsterende effecten.

Ook interessant
Ophitsende en pikante bioscoophit uit 2024 verovert Netflix nu helemaal
De Netflix Top 10 heeft een nieuwe koploper en deze wist de positie in één keer over te nemen. Dat is niet heel gek, aangezien de film het eerder dit jaar uitstekend deed in de... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair