Na Jack Black ligt nu ook Mark Hamill onder vuur vanwege bedenkelijke 'grapjes'

Na Jack Black ligt nu ook Mark Hamill onder vuur vanwege bedenkelijke 'grapjes'

De Star Wars-acteur laat zich uit over 'de belachelijke pleister' van Donald Trump.

Twee dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jack Black, die behoorlijk wat kritiek krijgt te verduren vanwege een misplaatste grap die hij maakte tijdens een recent concert. Nu bevindt Mark Hamill zich in een soortgelijke situatie.

Onlangs werd Trump het slachtoffer van een moordpoging en werd hij door een kogel in zijn oor geraakt. Tenacious D, de band van Black, grapte hierover, maar dit viel niet bepaald goed in de smaak. Black en zijn collega, Kyle Gass, hebben dan ook besloten hun tournee te annuleren.

Mark Hamill
Hamill, natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Luke Skywalker in het Star Wars-universum, maakte nu ook grapjes over Trump. Laatstgenoemde dook recentelijk weer op in het publiek, maar dan wel met een grote pleister over zijn oor geplakt.

Hamill postte vervolgens het volgende bericht op X: "De eerste keer dat we hem weer zien met deze belachelijk grote pleister". Ook hierna kwam de acteur met een ander bericht, waarin hij beweert dat Trump in slaap viel tijdens een meeting van de Republikeinse Partij.

Kritiek
Het duurde niet lang voordat de nodige mensen kritiek leverden op Hamill. De acteur heeft al vaker duidelijk gemaakt een fervente Joe Biden supporter te zijn, maar toch vinden diverse fans en critici dat hij nu te ver gaat. Bekijk hieronder zijn tweets en enkele reacties hierop.



NieuwsFilm

meest populair