Vergeten fantasyfilm van maker 'The Sixth Sense' gooit hoge ogen in top 10 van HBO Max

Vergeten fantasyfilm van maker 'The Sixth Sense' gooit hoge ogen in top 10 van HBO Max

De film Lady in the Water uit 2006 van M. Night Shyamalan wist niet zoveel indruk te maken.

Bovenaan de top 10 van films op HBO Max staat de nieuwste blockbuster in het MonsterVerse. Deze film wist dit jaar maar liefst $567 miljoen op te halen aan de wereldwijde box office. Op de tweede plaats staat een onverwachte flop uit 2006: Lady in the Water van regisseur M. Night Shyamalan.

Lady in the Water is de vijfde grote Hollywoodfilm van Shyamalan, die daarvoor financiële toppers opleverde met onder andere The Sixth Sense, Unbreakable en Signs. HBO Max plaatst Lady in the Water in de categorie Fantasy & Scifi en je ziet rollen van onder andere Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard en Jeffrey Wright.

Matig ontvangen
Na vier kaskrakers viel Lady in the Water flink tegen. Op de Tomatometer staat de film op slechts 25 procent en met een budget van 70 miljoen werd er slechts 73 miljoen dollar opgehaald. Toch zagen flink wat mensen de film, gezien de 104 duizend stemmen op IMDb, wat resulteert in een matige score van 5,5.

De critics consensus op Rotten Tomatoes: "Lady In The Water is een onwaarschijnlijk verhaal met weinig spanning en weinig overtuigende scenario's. Het voelt gekunsteld, pretentieus en een beetje dwaas aan."

Nu op HBO Max
Wil je Lady in the Water graag (nog een keer) zien? Je vindt de film hier op HBO Max.


De synopsis volgens HBO Max: Cleveland Heep, de schuchtere conciërge van een flatgebouw, redt een jonge vrouw uit het zwembad.

NieuwsFilm

meest populair