Epische scifi-film van $568 miljoen domineert de Top 10 van HBO Max volledig

Epische scifi-film van $568 miljoen domineert de Top 10 van HBO Max volledig

De grote blockbuster Godzilla x Kong: The New Empire staat nu al een tijdje bovenaan de lijst.

Sinds enige tijd heeft HBO Max net als Netflix zijn eigen top 10-lijstjes met best bekeken films en series. Die lijsten geven aan welke titels het populairst zijn op de streamingdiensten. Bovenaan de lijst van films op HBO Max staat al enige tijd Godzilla x Kong: The New Empire.

De vijfde film in het MonsterVerse van Legendary Pictures komt opnieuw van regisseur Adam Wingard (Godzilla vs. Kong), en HBO Max plaatst de film in de categorieën Avontuur en Fantasy & Scifi. Je ziet rollen van onder andere Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens en Kaylee Hottle.

Sterk ontvangen door publiek
Ondanks dat de critici erg verdeeld zijn over The New Empire, gezien de 54 procent op de Tomatometer, is het publiek juist dolenthousiast. Dit blijkt wel uit de 91 procent als Audience Score. De IMDb-score is wel lager met een 6,1, maar daar staat een box office-omzet van $567,7 miljoen tegenover.

"Met fantastische effecten en volop actie heeft Godzilla x Kong: The New Empire alles wat je verwacht van een kaiju-avontuur," luidt 'Audience Says' op Rotten Tomatoes.

Nu op HBO Max
Wil je Godzilla x Kong: The New Empire (nogmaals) zien? Bekijk de film dan hier op HBO Max.


De synopsis volgens HBO Max: De ultieme Titan-team-up! Godzilla en Kong worden geconfronteerd met een dreiging uit Hollow World, die hun bestaan - en het onze - in gevaar brengt.

Ook interessant
Sterk bekeken pikante Netflix Original bezorgt Netflix-kijkers een behoorlijk speels avondje
Er verschijnen nog steeds niet zo heel veel Nederlandse Originals op Netflix. De streamingdienst focust zich eerder op andere landen. Nu staat er opnieuw een nieuwe... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair