Gerucht: duikt Jason Momoa's Lobo op in deze aanstaande DC-blockbuster?

Gerucht: duikt Jason Momoa's Lobo op in deze aanstaande DC-blockbuster?

Het lijkt erop dat we de spierbundel over twee jaar tijd misschien wel zien in 'Supergirl: Woman of Tomorrow'.

Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Lobo. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat niemand minder dan Jason Momoa deze rol op zich gaat nemen in het nieuwe DC van James Gunn. Krijgen we hem al binnenkort te zien?

Gunn nam samen met Peter Safran DC over. Sindsdien zijn de nodige nieuwe blockbusters aangekondigd, waaronder ook Supergirl: Woman of Tomorrow. Meerdere filmwebsites melden nu dat Lobo hierin te zien zal zijn.

Gerucht
Zo wordt er gemeld dat Momoa een rol heeft in de film. Ondanks het feit dat het niet bekend werd gemaakt om welke rol het hier gaat, wordt er gespeculeerd dat het gaat om zijn nieuwe Lobo-rol. Momoa heeft al meerdere malen laten weten dit personage maar wat graag tot leven te willen brengen.

Misschien dat hij nu dus zijn zin gaat krijgen. Lobo zou in een cameo kunnen opduiken in Woman of Tomorrow, voordat hij zijn eigen solo-film krijgt. De Supergirl verschijnt wel pas over twee jaar tijd, dus we zullen nog even moeten wachten of het er van gaat komen.

Meer
Mocht Momoa doorgaan, dan is hij een van de weinige acteurs die blijft onder Gunn. Henry Cavill en Gal Gadot zijn al vertrokken, evenals Patty Jenkins.


Momoa mag dan wel misschien niet terugkeren als Aquaman, Lobo klinkt ook als een heel gaaf personage. Hier kan je er meer over te weten komen.

NieuwsFilm

meest populair