Gerucht: James Gunn wil DC-film 'Lobo' mét Jason Momoa maken

Gerucht: James Gunn wil DC-film 'Lobo' mét Jason Momoa maken

Komt de jarenlange droom van de geliefde 'Aquaman'-acteur eindelijk uit?

Als je een beetje het filmnieuws volgt, weet je vast en zeker wel dat James Gunn en Peter Safran de superheldenstudio DC hebben overgenomen en nu runnen. Sindsdien vinden er behoorlijk wat veranderingen plaats. Nu wordt weer gesproken over een andere veelbelovende blockbuster.

De nodige sterren zijn al vertrokken, zoals o.a. Patty Jenkins en Henry Cavill. Gelukkig heeft Gunn ook al heel wat nieuwe namen en projecten aangekondigd. Nu doet er een gerucht de ronde dat DC Studios bezig zou zijn met een film over Lobo.

Wat te verwachten
Lobo is een populair personage uit de stripboeken. De antiheld is voornamelijk actief als premiejager en staat bekend om zijn brute kracht en zwarte humor. Veel fans roepen al jaren dat dit personage een eigen film verdient en misschien dat het er nu dan eindelijk van gaat komen.

Diverse filmwebsites melden dat Gunn er snel werk van wil maken. Niemand minder dan Jason Momoa, natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Aquaman in het DCU, liet al eerder weten interesse te hebben in de rol van Lobo en lijkt de voornaamste kandidaat te zijn.

Afwachten
Momoa zei al eerder het volgende over Lobo: "Ik heb vroeger altijd stripboeken verzameld. Mijn favoriet was altijd al Lobo. Ik wilde hem altijd al spelen. Als ze mij vragen voor de rol is het meteen: 'F*ck yeah!' Ik wacht nog op het telefoontje, maar zodra ze contact met me opnemen ben ik er".


We zullen nog even moeten afwachten of het hier wel of niet van gaat komen. Mocht het uiteindelijk zo zijn dat Momoa de rol van Lobo op zich neemt, dan is de kans natuurlijk wel uiterst groot dat hij niet meer terugkeert als Aquaman.

NieuwsFilm

meest populair